WisseGadgets.nl wie en wat

Even voorstellen.

Welkom op de webshop van WisseGadgets.nl. 
WisseGadgets.nl is echter meer dan een naam. Achter deze naam zit mijn persoon. Sinds 1 juli 2015 mag ik mij de eigenaar en beheerder noemen van deze webshop:


          Jaap WisseWie is WisseGadgets.nl

Officieel:

WisseGadgets.nl is een handelsnaam van Wisse Import Service, gevestigd te Aagtekerke.

Vestigings (geen bezoek) adres:
Bouwluststraat 21
4363 BJ Aagtekerke

Contact en zakelijke gegevens:
Telefoon nummer: 0646288813 op werkdagen van 10:00 tot 20:00
E-mailadres:
KvK-nummer: 63627809
BTW nr. NL149094942B01

 

Wat is WisseGadgets.nl

WisseGadgets.nl is een Nederlandse webwinkel in electronia en communicatie artikelen. Op dit moment vertegenwoordigen wij vooral het merk DOOGEE. Een jong Chinees telefoonmerk met innovatieve produkten waarbij het gebruiksgemak en functionaliteit voorop staat.

WisseGadgets.nl is gebaseerd op het dropshipping principe. Daarom worden alle artikelen speciaal op bestelling voor u als klant geïmporteerd en geleverd direkt vanaf leverancier. 

Natuurlijk zie ik graag tevreden klanten. Daarom verzorg ik niet alleen uw bestelling, maar lever ik ook service. Ook als het even niet zo lekker loopt met de levering. Of als u een defect product geleverd krijgt. Misschien moet u wel aanspraak maken op garantie. Ook dan kunt u als klant terecht bij WisseGadgets.nl. Ik regel het graag voor u.

Van harte welkom. 


 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN