Retourneren

Bedenktijd / retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via de e-mail met bijvoeging van het herroepingsformulier, dat u onderaan deze pagina kunt downloaden. 
Na ontvangst van het herroepingsforumulier zullen wij binnen 1 werkdag uw aanvraag behandelen en indien gewenst kunnen wij u een retourlabel toesturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan WisseGadgets.nl geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Smartphones mogen binnen de termijn geretourneerd worden, zolang ze nog niet in gebruik zijn genomen. Een smartphone is een gebruiksprodukt dat over het algemeen tijdens het gebruik kleine krasjes oploopt, op het scherm, de behuizing of camera lens. Natuurlijk mag u toestel bekijken zoals u in de winkel zou doen. Maar zodra u een simkaart heeft geplaatst heeft u het toestel toch echt in gebruik genomen. 
Tip: Bent u niet zeker of het toestel wilt houden? Laat dan eerst alle folies met instructies aan het toestel zitten. Terugplaatsen achteraf lukt meestal niet meer. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 
Voor de goede orde moet ik u erop wijzen dat niet-aangemelde retourzendingen niet in behandeling worden genomen. 

Klik hier voor het downloaden van het herroepingsformulier


 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN